Begeleiding plus

Het woord zegt het al “plus”, dat betekent dat we méér doen dan wat we tijdens de “normale” huiswerkbegeleiding doen. En dat is nodig ook. Als je kind al tegen een aantal onvoldoendes is aangelopen, dan werkt alleen huiswerk-maken niet meer. Dan zijn er al meer achterstanden ontstaan waardoor er meer dan gemiddeld gewerkt moet worden. Tijdens de screening (die nemen we van te voren af) wordt al duidelijk wát er moet worden gedaan. Heeft jouw kind meer dan 3 tekorten op de lijst staan, dan is begeleiding plus in 9 van de 10 gevallen dé methode om er alsnog een succesvol jaar van te maken.

Wie zijn wij?

De mensen van Learnr.nl zijn deskundigen bij uitstek op het gebied van het gevan van online bijlessen, online huiswerkbegeleiding en online examentraining. Dat doen we al jaren en dat doen we met heel veel passie. Wil je eerst iemand spreken? Bel gerust: 06 188 315 68

Goede resultaten

93 % van onze leerlingen behaalt het gestelde doel en dat is: overgaan of slagen. Dat resultaat is bijzonder goed voor een instelling als het onze: bedenk namelijk dat onze leerlingen in de regel pas bij ons komen als de slechte cijfers al staan …

Als je je gegevens hebt ingevuld…

Heb je de gegevens hiernaast ingevuld, dan ontvang je direct een email in je mailbox, waarmee je de tijden dat je kind beschikbaar is kunt invullen en waarin je de gegevens van het studieboek van jouw kind kunt noteren. Doe dit zo snel mogelijk.

Eén van onze studiecoördinatoren belt om afspraken te maken. We werken erg snel, in de regel word je nog dezelfde dag benaderd.

  • Niveau
  • Ouder/verzorger
  • Leerling
  Niveau
  Leerjaar
  Leerjaar
  Leerjaar
  Groep