Hoe werkt Learnr?

Persoonlijk. Deskundig. Betaalbaar.

Hoe werkt het?

Jouw kind logt in op de afgesproken tijd
De begeleiding is 100% individueel
Een duidelijk interactief schoolbord
Altijd persoonlijke aandacht
Docent gebruikt dezelfde schoolboeken
Alles is online

Tijden

Jouw kind geeft aan ons door op welke tijd hij of zij graag bijles wilt. Dus geen verplichte tijden vanuit ons, minder stress en een vertrouwde omgeving voor jouw kind.

Begeleiding

De online bijles wordt individueel gegeven. Jouw kind krijgt persoonlijk les van onze gecertificeerde docenten. Zo is er alle ruimte voor elk vraagstuk waar jouw kind mee zit.

Interactief schoolbord

Door middel van ons interactieve schoolbord kan zowel jouw kind, als de docent aantekeningen maken tijdens de les. Zo blijft de les actief en productief.

Persoonlijke aandacht

Jouw kind krijgt alle ruimte om vragen te stellen. Samen met de docent worden de onduidelijkheden van jouw kind opgelost om zo het beste resultaat te behalen.

Boeken

De docenten gebruiken hetzelfde schoolboek als jouw kind. Hierdoor ontstaat er geen verwarring over de opdrachten of over de lesstof.

Online bijles

Het is bewezen dat online bijles effectiever is dan fysieke bijles. Dit, omdat de leerling thuis zit zonder afleiding van andere.

Persoonlijk, met resultaat en succes

Met online bijles, begeleiding of examentraining proberen wij jouw kind zo goed mogelijk te helpen. Samen zorgen wij voor een oplossing en voor resultaat. Learnr is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren en wilt dit voortzetten.

Geen pottenkijkers, geen afleiding, maar wel een strakke regie en een strak programma dat 100% gericht is op de verbetering van het schoolresultaat van jouw dochter of zoon! Wij werken op het niveau van jouw kind, aan hun doel, voor hun succes.

Aanmelden

Meld jouw kind rechts boven gemakkelijk aan of probeer eerst een gratis proefles.

Afspraak maken

Wij nemen contact met jou op om een afspraak te maken en eventuele vragen te beantwoorden. In de meeste gevallen wordt er een screening afgesproken.

Starten

Jouw kind logt in met de door ons opgestuurde gegevens en begint zijn of haar bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining.