Hoe werkt Learnr

Persoonlijk. Deskundig. Betaalbaar.

Hoe werkt het?

Je kind logt in op het afgesproken tijd
De online begeleiding is 100% individueel
Een duidelijk interactief schoolbord
Persoonlijk 1-op-1 contact
Docent gebruikt hetzelfde schoolboek
Online bijles is 3x beter dan fysieke bijles

Je logt in op jouw gekozen tijd

Jij geeft aan ons door op welke tijd je in staat bent om hulp te ontvangen. De begeleiding vindt dus plaats op jouw dag, jouw tijd en jij kan gewoon thuis blijven!

Begeleiding is 100% individueel

Online bijles krijg je in je eentje. De docent heeft de volledige aandacht op jou gericht en kan al jouw specifieke vragen zo zorgvuldig mogelijk beantwoorden.

Duidelijk interactief schoolbord

Door middel van ons interactieve schoolbord kan zowel jij als de docent aantekeningen maken op het bord.

Altijd persoonlijk 1 op 1 contact

Jij geeft niet alleen aan wanneer je de bijles wil, je krijgt ook alle ruimte om je vragen te stellen. De leraar is er om jou te helpen zodat jij een goed resultaat krijgt!

De docent gebruikt hetzelfde boek

De docenten gebruiken hetzelfde boek als jij. Hierdoor kan er gefocust worden op de onderwerpen / hoofdstukken waar jij hulp bij nodig hebt.

Online bijles is beter dan fysieke bijles

Het is bewezen dat online bijles drie keer beter is dan fysieke bijles. Dit komt vooral omdat de leerling thuis zit zonder afleiding.

Bekijk hoe het werkt

Je logt in

Op jouw dag, op jouw tijd krijg jij les van jouw docent

Individuele hulp

1 op 1 les, rechtstreeks, persoonlijk, met een interactief sachoolbord

Rust, regelmaat resultaat

Onder een strakke regie krijg je les van een deskundige docent

Persoonlijk, volledig online en wanneer jij dat wilt

Learnr geeft online bijlessen, online huiswerkbegeleiding en online examentraining. De leerling blijft thuis en krijgt via PC, laptop, tablet of mobiele telefoon persoonlijke 1 op 1 begeleiding van een deskundige docent. Jij, de student, geeft aan op welke dag en welke tijd je in staat bent om hulp te ontvangen. De begeleiding vindt dus plaats op jouw dag, jouw tijd en jouw plaats. Géén chat, géén mail maar wél een persoonlijke docent die 1 op 1 met jouw kind aan de slag gaat. Géén pottenkijkers, géén afleiding, maar wél een strakke regie en een strak programma dat 100 % gericht is op verbetering van het schoolresultaat! De docent werkt samen met jou aan het wegwerken van jouw vakproblemen. Bijles, huiswerkbegeleiding of hulp voor jouw eindexamen nodig? Wij werken op jouw niveau aan jouw doel!