Online bijles bij Learnr

Één op één bijles via ons bijlessysteem

Één op één aandacht bij onze bijles

Doordat wij de lessen online aanbieden is het mogelijk om je kind één op één les te geven, we kunnen de bijlessen efficient inplannen waardoor je de aandacht krijgt die je nodig hebt. Door ons online systeem die door de jaren heen constant geoptimaliseerd is krijg je kwalitatief uitstekende bijlessen die ervoor zorgen dat je je jaar ‘gewoon’ gaat halen.

'Het proces'

Om je wat meer inzicht te geven in hoe een les er bij ons uitziet hebben wij de stappen alvast voor je op een rijtje gezet.

 • Om te beginnen meld je je aan voor het vak dat jij wilt volgen.
 • Na het aanmelden krijg je een bericht van ons systeem met de gegevens die jij nodig hebt.
 • Vervolgens maak je een afspraak met jouw eigen docent.
 • Tijdens de eerste bijles leer je de docent beter kennen, en hij jou.
 • Vervolgens krijg je dagelijks bijles van deze docent gaan jullie samen ervoor zorgen dat je voor dat vak weer op niveau komt!

Ons systeem

Via ons systeem maakt de docent gebruik van een whiteboard waar lesstof beter kan worden uitgelegd. De docent al jouw schoolboeken in huis waardoor jullie samen aan dezelfde sommen en opdrachten kunnen werken.

Bijlessen door het hele land

Learnr staat voor één op één contact. Dit betekent dat je bijles krijgt van een bijlesdocent en de aandacht volledig bij jou ligt. Door één op één contact kan de docent jou precies bieden wat je nodig hebt. Er is geen ruis en je docent hoeft ook geen tijd te besteden aan andere leerlingen, hierdoor gaat de kwaliteit van de les flink omhoog. Learnr is dus hét bureau voor jou!

Learnr staat voor ervaring

Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de ‘bijles wereld’ en zitten vol met ervaring. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, maar geven bijles door heel Nederland door ons unieke systeem. Bij ons volg je de bijles online via ons systeem. Dit werkt heel eenvoudig en scheelt een hoop tijd! Je hoeft niet naar een fysieke locatie te reizen om bijles te volgen en kan gewoon in jou eigen setting aan de slag. Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring met het geven van online bijlessen. Ons systeem is al erg ontwikkeld en werkt perfect, durven wij met zekerheid te zeggen. Want, dat merken wij ook in de resultaten van onze leerlingen. Door onze bijles slaagt 93% van de leerlingen! Vaak schiet het gemiddelde cijfer omhoog en merken wij dat leerlingen het na een jaar bijles helemaal alleen aan kunnen.

Door deskundige docenten

Al onze docenten hebben naast de praktijkervaring en gevolgde studies ook een cursus van ons gevolgd. Zo weten docenten precies hoe ons systeem werkt en hoe ze jou het beste les kunnen geven. Doordat je één op één bijles krijgt leren de docenten jou goed kennen en kunnen ze hun manier van bijles geven hier op aanpassen. Wij hebben voor elk vak meerdere docenten in dienst, dus of je nou wiskunde, economie, Engels of voor een ander vak bijles nodig hebt, je kan er direct mee aan de slag. Als je je vandaag aanmeldt voor een bijles, kan je deze dezelfde dag of de dag erna al volgen!

Alle vakken bij Learnr

Bij Learnr is het mogelijk om bij alle vakken bijles te krijgen. Voor elk vak hebben wij meerdere docenten klaar staan die je graag verder helpen. Benieuwd wat wij te bieden hebben per vak? Neem dan een kijkje bij jouw vak via de links hieronder

Past Huiswerkbegeleiding beter bij jou?

Bij huiswerkbegeleiding leer je op een langere termijn al je werk goed te doen. Je leert dus hoe je goed moet plannen, hoe je het beste kan leren en hoe je je ook aan die planning houdt. Neem als dit meer bij jou past een kijkje op de huiswerkbegeleiding pagina.

Online

Je blijft thuis en je krijgt les op jouw tijd

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde docenten geven jou bijles

Maatwerk

Jouw probleem lossen we snel en vakkundig op

Persoonlijke aandacht

Je krijgt één op één les. Geen afleiding, geen spreiding van aandacht.

Boeken zijn aanwezig

We werken vanuit jouw schoolboek.

Ruimte om vragen te stellen

Individuele les, het is jouw moment om jouw vragen te stellen!

Meld je aan bij Learnr

Vul het formulier in en meld je kind aan

Stap 1

Aanmelden

Meld je hieronder aan door je gegevens achter te laten

Stap 2

Afspraak maken

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

Stap 3

Online les starten

Jouw kind logt in met de verstuurde gegevens en begint zijn les.

Prijzen

KIT-bijles

€ 30,–

per les
 • 60 minuten les
 • privé bijles
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Het is niet genoeg de stof te begrijpen. Je moet de stof ook kunnen toepassen. Tijdens de KIT les leer je ook “buiten het boekje” te werken. Dat betekent dat je extra goed voorbereid je toets in gaat.

Inschrijven voor KIT-bijles

Klassieke bijles

€ 35,–

per les
 • 60 minuten les
 • privé bijles
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Toepassing: bij de zogenaamde “leervakken” of als er in een heel korte tijd veel achterstanden moeten worden weggewerkt. Ook leerlingen van de basisschool volgen vaak deze lesmethode. Ook bij deze bijlessen wordt de leerling getraind in het leren toepassen van de geleerde stof.

Inschrijven voor klassieke bijles

Proefwerkcoaching

€ 37,50

per les
 • 60 minuten les
 • Privé bijles door top docent
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Proefwerkcoaching geven we als je binnen 2 weken een proefwerk hebt en stevige achterstanden hebt. We trainen intensief op de toepassing van de kennis in de praktijk aan de hand van pittige proefwerkopdrachten.

Inschrijven voor proefwerk coaching

Veelgestelde vragen over bijles

Wat is bijles?

Bijles, een term waar iedereen wel eens gehoord van heeft gehoord. Maar ondanks dat iedereen wel ongeveer weet wat het is, is er alsnog veel onduidelijkheid over.

Het woord bijles zelf maakt in grote lijnen al duidelijk wat bijles is. Bijles volg je naast je eigen lessen. Over het algemeen wordt het buiten school om aangeboden door een bijlesdocent die ervaren en deskundig is. Door bijles te volgen probeer je tekorten en achterstanden op te lossen en weg te werken. Vaak krijg je bijles voor één specifiek vak waar je moeite mee hebt. Als je voor meerdere vakken slecht scoort kan je voor elk vak bijles volgen.

Wat is het verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding?

Bijles is voor studenten die een of meerdere vakken niet begrijpen of hier lage cijfers voor hebben gescoord. Hierdoor is er extra tijd en aandacht nodig om de stof alsnog te begrijpen en goede cijfers te scoren. Huiswerkbegeleiding is voor studenten die moeite hebben met het krijgen van structuur en het plannen van huiswerk. Vaak neem je huiswerkbegeleiding als je moeite hebt met het ‘leren’ in het algemeen. Huiswerkbegeleiding is dus een stukje breder.

Wat is echt deskundige hulp?

Tijdens bijles beantwoordt de bijlesdocent vragen die jij hebt over het vak of helpt de bijlesdocent je met het oplossen van knelpunten tijdens het leren. Als je een vraag of onderwerp niet begrijpt, geeft de docent je niet alleen antwoord over deze vraag, maar helpt hij je de stof te begrijpen zodat je de vraag de volgende keer helemaal zelf kan oplossen.

Bijles kan je op verschillende manieren volgen, je kan bij jou thuis bijles krijgen, maar je kan ook naar een bijles instituut toe gaan om daar op locatie intensief met de leerstof aan de slag te gaan. Tegenwoordig is het ook mogelijk om via een app of online bijlessen te volgen. Het wordt steeds eenvoudiger dus.

Hoe weten de bijlesdocenten wat nodig is?

Voordat je begint met bijles is het belangrijk dat wij weten met wie we te maken hebben. Door jou beter te leren kennen weten wij waarom jij bijles nodig hebt en wat er nodig is om jou beter te laten presteren. Daarom doen wij voordat we beginnen met bijles altijd een soort ‘screening’. Hierin kijken we hoe jij het doet op school en wat voor student jij bent.

Hoe weet ik welke progressie mijn kind boekt?

Doordat je kind bij Learnr online zijn bijlessen krijgt, kan je altijd even meekijken met de bijles. Dan zie je direct of jouw kind zich goed inzet voor de bijles. Op langere termijn ga je zien dat de cijfers van je kind omhoog gaan en wij houden je op de hoogte van de stappen die zijn gemaakt!

Wat is het verschil tussen online en 'offline' bijles?

Online en offline bijles zijn altijd gewoon één op één waarbij de bijlesdocent specifiek ingaat op de stof van het vak. Offline bijles kan je volgen bij jouw thuis, op school of in de bibliotheek. Het voordeel van online bijles is dat je dit overal kan volgen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop/pc en internet verbinding.

Online bijles werkt even goed als offline bijles. Ondanks dat je je bijlesdocent alleen via een schermpje ziet merken wij dat dit de prestaties niet naar beneden haalt. Daarnaast heeft online bijles een aantal voordelen, namelijk; Flexibel, goedkoper en toegankelijker. Je kan zelf bijles volgen als je op vakantie bent.

Wat als ik mijn bijlesdocent niet prettig vind?

Bij ons kan je om welke reden dan ook wisselen van bijlesdocent. Dus als je het niet kan vinden met je bijlesdocent of je twijfelt of de bijlesdocent jou wel echt kan helpen, kan je altijd wisselen.

Wij adviseren wel niet te snel te wisselen van bijlesdocent. De docent kent jou vanaf het begint en weet wat jouw progressie is. Vaak kiest de docent bewust voor een bepaalde werkwijze.

Maar wisselen kan altijd.

Vragen?

Vul hier onder je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.