Volg één op één bijles bij Learnr

Uitstekende bijles bij jou thuis

Bijlessen door het hele land

Learnr staat voor één op één contact. Dit betekent dat je bijles krijgt van een bijlesdocent en de aandacht volledig bij jou ligt. Door één op één contact kan de docent jou precies bieden wat je nodig hebt. Er is geen ruis en je docent hoeft ook geen tijd te besteden aan andere leerlingen, hierdoor gaat de kwaliteit van de bijles flink omhoog. Learnr is dus hét bijlesbureau voor jou!

Learnr staat voor ervaring

Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de ‘bijles wereld’ en zitten vol met ervaring. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, maar geven bijles door heel Nederland door ons unieke systeem. Bij ons volg je de bijles online via ons systeem. Dit werkt heel eenvoudig en scheelt een hoop tijd! Je hoeft niet naar een fysieke locatie te reizen om bijles te volgen en kan gewoon in jou eigen setting aan de slag. Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring met het geven van online bijlessen. Ons systeem is al erg ontwikkeld en werkt perfect, durven wij met zekerheid te zeggen. Want, dat merken wij ook in de resultaten van onze leerlingen. Door onze bijles slaagt 93% van de leerlingen! Vaak schiet het gemiddelde cijfer omhoog en merken wij dat leerlingen het na een jaar bijles helemaal alleen aan kunnen.

Bijles door deskundige docenten

Al onze docenten hebben naast de praktijkervaring en gevolgde studies ook een cursus van ons gevolgd. Zo weten docenten precies hoe ons systeem werkt en hoe ze jou het beste bijles kunnen geven. Doordat je één op één bijles krijgt leren de docenten jou goed kennen en kunnen ze hun manier van bijles geven hier op aanpassen. Wij hebben voor elk vak meerdere docenten in dienst, dus of je nou wiskunde, economie, Engels of voor een ander vak bijles nodig hebt, je kan er direct mee aan de slag. Als je je vandaag aanmeldt voor een bijles, kan je deze dezelfde dag of de dag erna al volgen!

Online

Je blijft thuis en je krijgt les op jouw tijd

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde docenten geven jou bijles

Maatwerk

Jouw probleem lossen we snel en vakkundig op

Persoonlijke aandacht

Je krijgt één op één les. Geen afleiding, geen spreiding van aandacht.

Boeken zijn aanwezig

We werken vanuit jouw schoolboek.

Ruimte om vragen te stellen

Individuele bijles, het is jouw moment om jouw vragen te stellen!

Meld je aan bij Learnr

Vul het formulier in en meld je kind aan

Stap 1

Aanmelden

Meld je hieronder aan door je gegevens achter te laten

Stap 2

Afspraak maken

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

Stap 3

Online bijles starten

Jouw kind logt in met de verstuurde gegevens en begint zijn les.

Online bijles prijzen

KIT-bijles

€ 30,–

per bijles
 • 60 minuten les
 • privé bijles
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Het is niet genoeg de stof te begrijpen. Je moet de stof ook kunnen toepassen. Tijdens de KIT les leer je ook “buiten het boekje” te werken. Dat betekent dat je extra goed voorbereid je toets in gaat.

Aanmelden voor KIT-bijles

Klassieke bijles

€ 35,–

per bijles
 • 60 minuten les
 • privé bijles
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Toepassing: bij de zogenaamde “leervakken” of als er in een heel korte tijd veel achterstanden moeten worden weggewerkt. Ook leerlingen van de basisschool volgen vaak deze lesmethode. Ook bij deze bijlessen wordt de leerling getraind in het leren toepassen van de geleerde stof.

Aanmelden voor klassieke bijles

Proefwerkcoaching

€ 37,50

per bijles
 • 60 minuten les
 • Privé bijles door top docent
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Proefwerkcoaching geven we als je binnen 2 weken een proefwerk hebt en stevige achterstanden hebt. We trainen intensief op de toepassing van de kennis in de praktijk aan de hand van pittige proefwerkopdrachten.

Aanmelden voor proefwerkcoaching

Één op één aandacht door online bijles

Doordat wij de bijlessen online aanbieden is het mogelijk om je kind één op één les te geven, we kunnen de bijlessen efficient inplannen waardoor je de aandacht krijgt die je nodig hebt. Door ons online systeem die door de jaren heen constant geoptimaliseerd is krijg je kwalitatief uitstekende bijlessen die ervoor zorgen dat je je jaar ‘gewoon’ gaat halen.

‘Het bijles proces’

Om je wat meer inzicht te geven in hoe een les er bij ons uitziet hebben wij de stappen alvast voor je op een rijtje gezet. Maar wil je een bijles echt ervaren? Probeer dan gewoon een gratis proefles!

 • Om te beginnen meld je je aan voor het vak dat jij wilt volgen.
 • Na het aanmelden krijg je een bericht van ons systeem met de gegevens die jij nodig hebt.
 • Vervolgens maak je een afspraak met jouw eigen docent.
 • Tijdens de eerste bijles leer je de docent beter kennen, en hij jou.
 • Vervolgens krijg je dagelijks bijles van deze docent gaan jullie samen ervoor zorgen dat je voor dat vak weer op niveau komt!

Via ons systeem maakt de docent gebruik van een whiteboard waar lesstof beter kan worden uitgelegd. Het whiteboard is interactief, dus jullie kunnen hier allebei op werken. Daarnaast heeft hij al jouw schoolboeken in huis waardoor jullie samen aan dezelfde sommen en opdrachten kunnen werken.

Alle vakken bij Learnr

Bij Learnr is het mogelijk om bij alle vakken bijles te krijgen. Voor elk vak hebben wij meerdere docenten klaar staan die je graag verder helpen. Benieuwd wat wij te bieden hebben per vak? Neem dan een kijkje bij jouw vak via de links hieronder

Of meld je aan voor een gratis proefles 

Vragen?

Vul hier onder je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.