Probeer een gratis online bijles M&O

GRATIS PROEFLES M&O

✔  Persoonlijk

✔  Deskundig

✔  Betaalbaar

Bijles M&O bij Learnr

Veel leerlingen kiezen voor M&O terwijl ze zich niet realiseren welke stof ze zoal zullen tegenkomen. Het is voor de leerlingen in klas 4 een nieuw vak, waar je meer voor nodig hebt dan dat je goed kunt rekenen. Niet voor niets staat M&O bij Learnr.nl op de 3e plaats waar het gaat om de hoeveelheid leerlingen die bij ons online bijles volgen.

M&O is meer dan rekenen alleen!

Rekenen is een belangrijk onderdeel van M&O maar het is net zo belangrijk dat je leert om te gaan met de juiste formules. Voor veel leerlingen kan M&O ontaarden in een “rijstebrij berg” waar ze slechts met moeite overheen kunnen kijken. Goede raad is dan duur. Bijles meestal niet. De bijlesdocenten van Learnr.nl weten de stof goed en begrijpelijk uit te leggen. Dankzij hun bijlessen slinkt die “rijstebrijberg” tot een molshoop 🙂

M&O, bekijk het van de goede kant

De opdrachten van M&O lijken vaak op het eerste gezicht onoverzichtelijk en onoplosbaar. Jouw bijlesdocent M&O helpt jou de opdracht vanuit de juiste hoek te benaderen. Dat kan je leren en dat gá je ook leren. Dat is een kwestie van een goede docent, goede uitleg en een beetje geduld.

Meld je aan

Meld je aan voor bijles M&O

Online

Je studeert thuis onder deskundig toezicht

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde online coaches helpen jou

Maatwerk

Onvoldoendes achterstanden: ze worden weggewerkt

Persoonlijke aandacht

Eén op één hulp door jouw persoonlijke huiswerkcoach.

Boeken zijn aanwezig

We werken vanuit jouw schoolboek.

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, stel al jouw vragen!

Nu boeken

Gratis proefles

Klinkt dit onrealistisch en zie je dit niet 1,2,3, voor je? Probeer dan gewoon een proefles en merk zelf hoe goed het werkt.

Lastig vak, onvoldoendes?

Laat je maar verrassen door de deskundige- en vriendelijke docenten van Learnr.nl. Zij helpen jou om M&O te leren begrijpen en zodoende haal je vanzelf betere cijfers.

Meer weten over online bijlessen?

Lees hier meer over online bijles

Meer informatie?

Vul hiernaast je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.