Bijles M en O

Persoonlijk. Deskundig. Betaalbaar.

Één op één bijles m&o

Bijles m&o, gewoon bij jou thuis

Bijles M&O bij Learnr

Veel leerlingen kiezen voor M&O terwijl ze zich niet realiseren welke stof ze zoal zullen tegenkomen. Het is voor de leerlingen in klas 4 een nieuw vak, waar je meer voor nodig hebt dan dat je goed kunt rekenen. Niet voor niets staat M&O bij Learnr.nl op de 3e plaats waar het gaat om de hoeveelheid leerlingen die bij ons online bijles volgen.

M&O is meer dan rekenen alleen!

Rekenen is een belangrijk onderdeel van M&O maar het is net zo belangrijk dat je leert om te gaan met de juiste formules. Voor veel leerlingen kan M&O ontaarden in een “rijstebrij berg” waar ze slechts met moeite overheen kunnen kijken. Goede raad is dan duur. Bijles meestal niet. De bijlesdocenten van Learnr.nl weten de stof goed en begrijpelijk uit te leggen. Dankzij hun bijlessen slinkt die “rijstebrijberg” tot een molshoop ?

M&O, bekijk het van de goede kant

De opdrachten van M&O lijken vaak op het eerste gezicht onoverzichtelijk en onoplosbaar. Jouw bijlesdocent M&O helpt jou de opdracht vanuit de juiste hoek te benaderen. Dat kan je leren en dat gá je ook leren. Dat is een kwestie van een goede docent, goede uitleg en een beetje geduld.

Online

Je blijft thuis en je krijgt bijles op jouw tijd

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde docenten gaan jouw kind helpen!

Maatwerk

Ieder probleem krijgt een persoonlijke oplossing

Hoe gaan we te werk?

Onze bijlessen worden in heel Nederland op elk niveau gegeven. Zo geven wij leerlingen aardrijkskunde bijles van:

- De basisschool
- De middelbare school
- MBO, HBO en Universiteit

Onze bijles docenten zijn gespecialiseerd in het vak aardrijkskunde en weten hoe ze jou alle stof het beste bij kunnen brengen. We beschikken over dezelfde schoolboeken en passen de bijles hier op aan. Onze docenten zijn afgestudeerd en hebben praktijk ervaring in het vak dat ze geven. Zo weten ze precies hoe je alles begrijpend uitlegt. De docenten zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn erg gemotiveerd om jou meer over het vak bij te brengen en te enthousiasmeren.

Wij begrijpen dat je je lastig kan voorstellen dat dit nou écht de manier is. Daarom kan je bij ons een bijles volgen en ervaren hoe goed het werkt.

Persoonlijke aandacht

Eén op één bijles en huiswerkbegeleiding. Geen afleiding, geen spreiding van aandacht

Boeken zijn aanwezig

We geven bijles en huiswerkbegeleiding vanuit jouw schoolboek

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, het is jouw moment om jouw vragen te stellen!

Je bent opzoek naar Bijles m & o? Wij regelen het voor je!

Leer alles van m & o!

Als je online bijles m & o volgt bij Learnr, volg je vanachter je eigen laptopje bijles en hoef je niet meer de deur uit om bijles te volgen. En dit terwijl je minimaal dezelfde voordelen ervaart als bij gewoon bijles. Doordat je online bijles m & o kunt volgen is de drempel om daadwerkelijk bijles te nemen ook een stuk lager, het is simpeler en beter!

Onze service

Ons team staat van maandag tot vrijdag voor je klaar. Via de telefoon en mail zijn wij altijd te bereiken. Heb je nog vragen over online bijles? Dan kan je via het onderstaande formulier bij ons terecht! Wij willen er samen voor zorgen dat je persoonlijke bijles krijgt. En dat terwijl je niet je huis uit hoeft. Zo leer je het beste op de meest eenvoudige manier, gewoon vanachter je laptop.

Nog niet overtuigd van het succes van online bijles?

Probeer een gratis les

Heb je een vraag?

Stel je vraag hier

Bijles voor een ander vak nodig?

Bijles Natuurkunde
Bijles Economie
Bijles Nederlands
Bijles Geschiedenis
Bijles Wiskunde
Bijles Biologie

Nooit gedacht dat mijn zoon via online bijles zijn examen zou halen, pet af!

Vader van Ronald

Ilona begon de begeleiding met 6 tekorten en nu kan ze alsnog door naar 4 VWO !!!

Vader van Ilona

Bij deze wil ik je laten weten dat Annelien en Frederieke allebei zijn geslaagd. Annelien had zelfs een 6,4 op haar Centraal Schriftelijk! Frederieke had gemiddeld een 7,1. Prachtige resultaten.

Moeder van Annelien en Frederieke

Rachel is geslaagd voor HAVO! Wiskunde cijfer een mooie 6! (6.2 en 6.7!)

Moeder van Rachel

Ik kan jullie goed nieuws vertellen dat ik een 7,3 heb gehaald voor deze toets. Nog bedankt voor de hulp en als ik in de toekomst weer bijles nodig heb, weet ik jullie te vinden.

DylanGeslaagd met een 7,3

Vraag of opmerking?

Meer informatie?

Laat het ons weten!