Examentraining

Examentraining kan je goed vergelijken met een trainen voor een wedstrijd. Je moet kennis en conditie opdoen en (het belangrijkste van alles) je tegenstander leren kennen. Als het om een schoolexamen gaat dan heet jouw tegenstander: “de examenstof”. Onze examentrainers kennen de examenstof van haver tot gort en zij gaan jou alle fijne kneepjes bijbrengen om deze belangrijkste wedstrijd niet alleen goed voorbereid in te gaan … maar ze laten je ook winnen!

Wie zijn wij?

Learnr.nl geeft al enkele jaren lang bijles via internet. Bijles geven is ons vak. Wil je eerst iemand van Learnr.nl spreken, bel dan eerst 0618831568.

Goede examentraining

Onze examentrainers doen niets anders dan leerlingen zoals jou helpen bij de voorbereiding op het eindexamen. Dat doen ze al jaren en dat doen ze vanuit de ijzersterke organisatie die Learnr.nl is. Onze mensen kennen hun vak, zijn enthousiast en vooral: uiterst secuur. Laat je met een gerust hart helpen door de examentrainers van Learnr.nl. Je zult merken dat zij op een heel persoonlijke en professionele manier jou optimaal op jouw eindexamen gaan voorbereiden!

Als je je gegevens hebt ingevuld…

Heb je de gegevens hiernaast ingevuld, dan ontvang je direct een email in je mailbox, waarmee je de tijden dat je kind beschikbaar is kunt invullen en waarin je de gegevens van het studieboek van jouw kind kunt noteren. Doe dit zo snel mogelijk.

Eén van onze studiecoördinatoren belt om afspraken te maken. We werken erg snel, in de regel word je nog dezelfde dag benaderd.

  • Niveau
  • Ouder/verzorger
  • Leerling
  Niveau
  Leerjaar
  Leerjaar
  Leerjaar
  Groep