Huiswerkbegeleiding 5 dagen

Hoe dagelijkser, hoe beter de begeleiding. Dat is (lijkt ons) een inkoppertje. Dagelijkse huiswerkbegeleiding kies je meestal aan het begin van de begeleiding. Jouw kind wordt snel in een goed studieritme gezet en de achterstanden werken we in een stevig tempo weg.

Wie zijn wij?

Bijlesthuis geeft al enkele jaren lang bijles via internet. Bijles geven is ons vak. Wil je eerst iemand van Bijlesthuis spreken, bel dan eerst 0618831568.

Goede resultaten

93 % van onze leerlingen behaalt het gestelde doel en dat is: overgaan of slagen. Dat resultaat is bijzonder goed voor een instelling als het onze: bedenk namelijk dat onze leerlingen in de regel pas bij ons komen als de slechte cijfers al staan …

Als je je gegevens hebt ingevuld…

Heb je de gegevens hiernaast ingevuld, dan ontvang je direct een email in je mailbox, waarmee je de tijden dat je kind beschikbaar is kunt invullen en waarin je de gegevens van het studieboek van jouw kind kunt noteren. Doe dit zo snel mogelijk.

Eén van onze studiecoördinatoren belt om afspraken te maken. We werken erg snel, in de regel word je nog dezelfde dag benaderd.

  • Niveau
  • Ouder/verzorger
  • Leerling
  Niveau
  Leerjaar
  Leerjaar
  Leerjaar
  Groep