Binnenkort proefwerk?

Je hebt binnenkort een proefwerk op school en er moet nog veel gebeuren voordat je de stof goed onder de knie hebt. Dat is hard nodig, want een voldoende kan je vooral nu erg goed gebruiken. Tijdens de proefwerkcoaching krijg je les van een topdocent die gespecialiseerd is in het jou in een zo kort mogelijke tijd zo optimaal mogelijk voor te bereiden op dat lastige proefwerk. Aan de hand van het gevraagde niveau train je zo veel mogelijk moeilijke opdrachten en krijg je intensieve uitleg van de stof.

Wie zijn wij?

Learnr.nl geeft al jaren lang bijles via internet. Bijles geven is ons vak. We doen dat persoonlijk. Wil je eerst iemand van Learnr.nl spreken, bel dan eerst
0618831568.

Goede bijlessen

We willen maar één ding: goede bijlessen geven. en die bijlessen geef je niet door in het wilde weg met een leerling aan de slag te gaan. Dat is de reden waarom wij de bijlessen van te voren goed voorbereiden en het actieplan ook eerst met de ouders bespreken

Als je je gegevens hebt ingevuld…

Heb je de gegevens hiernaast ingevuld, dan ontvang je direct een email in je mailbox, waarmee je de tijden dat je kind beschikbaar is kunt invullen en waarin je de gegevens van het studieboek van jouw kind kunt noteren. Doe dit zo snel mogelijk.

Eén van onze studiecoördinatoren belt om afspraken te maken. We werken erg snel, in de regel word je nog dezelfde dag benaderd.

  • Vak
  • Ouder/verzorger
  • Leerling
  Vak
  Niveau
  Leerjaar
  Leerjaar
  Leerjaar
  Groep