Over ons

Persoonlijk. Deskundig. Betaalbaar.

De uitvinders van online bijles

Learnr geeft al jaren lang online bijlessen en zijn de grondleggers hiervan. Daarom mogen wij met trots zeggen dat wij de uitvinders van online bijles zijn. Toen het idee ontstond om een online begeleidingsinstituut op te richten, hebben wij een zo volledig mogelijk online systeem ontwikkeld. Binnen dit systeem zijn wij in staat leerlingen 1 op 1 te begeleiden, helpen, uitleggen, toetsen en coachen. Dit systeem is door de jaren heen door ontwikkeld, wat ons een full service bijles instituut maakt.

Online bijlessen zijn nu normale lessen

Nog niet zo lang geleden was online bijles of huiswerkbegeleiding niet gebruikelijk. Scholen, fysieke instituten vonden het maar apart, je kan een leerling toch niet online 1 op 1 bijles geven? Wij hebben ervaren dat dit wel degelijk kan! Lees onze reviews maar eens: onze leerlingen geven ons gemiddeld een 8,6. Dit zijn reviews van kritische jonge leerlingen die gewend zijn alles online te doen.

Online bijles werkt beter dan fysieke bijles

Niet alleen merken wij dat online bijles een stuk efficiënter is, online bijles blijft ook beter hangen en biedt een hogere kans op slagen.

Klanten overal op de wereld!

Learnr is een breed onderwijs instituut die voor elk niveau meerdere gecertificeerde begeleiders heeft. We begeleiden basisscholieren, scholieren van het voortgezet onderwijs, studenten van MBO en HBO en universiteit. We werken niet alleen met mensen binnen Nederland, onze leerlingen vind je in de VS, Azië, het Caribisch gebied en zelfs in Australië !

Online

Je studeert thuis onder deskundig toezicht

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde online coaches helpen jou

Maatwerk

Onvoldoendes achterstanden: ze worden weggewerkt

Persoonlijke aandacht

Eén op één hulp door jouw persoonlijke huiswerkcoach.

Boeken zijn aanwezig

We werken vanuit jouw schoolboek.

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, stel al jouw vragen!

Meld je aan bij Learnr

Vul het formulier in en meld je kind aan

Vragen?