Klassieke bijles bij learnr.nl

“Klassieke bijles” slaat meer op de lesvorm dan op de gebruikte techniek: die is helemaal up to date. Klassieke bijles betekent dat de docent grote stukken achterstand in een zo kort mogelijk tijdsbestek gaat wegwerken. Je kiest daarom voor deze lesmethode als jouw kind binnen twee weken een grote hoeveelheid stof moet doorwerken, meer dan gemiddelde achterstanden heeft, forse tekorten moet zien weg te werken.

Wanneer neem je klassieke bijles?

Deze bijles vorm wordt heel vaak toegepast bij vakken als aardrijkskunde, biologie, geschiedenis, taal en rekenen, ook als er grote achterstanden zijn wordt deze methode vaak toegepast.

Wie zijn wij?

Learnr.nl geeft al enkele jaren lang bijles via internet. Bijles geven is ons vak. Wil je eerst iemand van Learnr.nl spreken, bel dan eerst 0618831568.

Goede bijlessen met een goed resultaat

Bijles volgen betekent dat jouw kind een offer brengt om het resultaat omhoog te werken. Ook jij brengt als ouder een financieel offer. Dan mag je goede bijlessen, gegeven door goede docenten verwachten. En … die geven wij en die hebben wij šŸ™‚

Als je je gegevens hebt ingevuld…

Heb je de gegevens hiernaast ingevuld, dan ontvang je direct een email in je mailbox, waarmee je de tijden dat je kind beschikbaar is kunt invullen en waarin je de gegevens van het studieboek van jouw kind kunt noteren. Doe dit zo snel mogelijk.

EƩn van onze studiecoƶrdinatoren belt om afspraken te maken. We werken erg snel, in de regel word je nog dezelfde dag benaderd.

  • Vak
  • Ouder/verzorger
  • Leerling
  Vak
  Niveau
  Leerjaar
  Leerjaar
  Leerjaar
  Groep