Huiswerkbegeleiding 3 dagen

Online huiswerkbegeleiding gedurende 3 dagen per week volgen, dat doe je meestal als jouw kind niet al te veel onvoldoendes heeft, of als het schooljaar net begint en er nog een zee aan ruimte voor je ligt. Drie dagen per week kan je beter níet doen als er al meer dan 4 tekorten op de cijferlijst staan. Twijfel je? Overleg dan met onze begeleidingsadviseur: Tel. 0618831568

Wie zijn wij?

De mensen van Learnr.nl zijn deskundigen bij uitstek op het gebied van het gevan van online bijlessen, online huiswerkbegeleiding en online examentraining. Dat doen we al jaren en dat doen we met heel veel passie. Wil je eerst iemand spreken? Bel gerust: 0618831568.

Goede resultaten

93 % van onze leerlingen behaalt het gestelde doel en dat is: overgaan of slagen. Dat resultaat is bijzonder goed voor een instelling als het onze: bedenk namelijk dat onze leerlingen in de regel pas bij ons komen als de slechte cijfers al staan …

Als je je gegevens hebt ingevuld…

Heb je de gegevens hiernaast ingevuld, dan ontvang je direct een email in je mailbox, waarmee je de tijden dat je kind beschikbaar is kunt invullen en waarin je de gegevens van het studieboek van jouw kind kunt noteren. Doe dit zo snel mogelijk.

Eén van onze studiecoördinatoren belt om afspraken te maken. We werken erg snel, in de regel word je nog dezelfde dag benaderd.

  • Niveau
  • Ouder/verzorger
  • Leerling
  Niveau
  Leerjaar
  Leerjaar
  Leerjaar
  Groep