KIT staat voor:
Kennis – Integratie – Toepassing

Oftewel: onze bijlessen zijn pas geslaagd als we de leerling de stof niet alleen hebben uitgelegd, maar ook nadat we hebben gemerkt dat jouw kind de stof ook echt begrijpt, zelf kan uitleggen en zelf kan toepassen.

Wie zijn wij?

Learnr.nl geeft al jaren lang bijles via internet. Bijles geven is ons vak. Wil je eerst iemand van Learnr.nl spreken, bel dan eerst 0618831568.

Goede bijlessen

Jouw kind wordt alleen maar blij als hij/zij na afloop van de les de stof ook écht begrijpt en de volgende dag met een gerust gevoel naar school kan gaan om het proefwerk te maken. Dát is het resultaat van een goede KIT bijles.

Wanneer kies je NIET voor KIT bijlessen?

In verreweg de meeste gevallen zijn KIT bijlessen de beste oplossing. In een aantal gevallen kan je beter voor klassieke bijlessen kiezen: als de achterstand groter is dan 2 maanden, als jouw kind binnen twee weken een toets heeft, als er op korte termijn onevenredig veel schoolstof moet worden behandeld, als jouw kind bijles nodig heeft in vakken als aardrijkskunde, biologie, geschiedenis. Twijfel je: bel dan naar onze bijlesadviseur: 0618831568

Als je je gegevens hebt ingevuld…

Heb je de gegevens hiernaast ingevuld, dan ontvang je direct een email in je mailbox, waarmee je de tijden dat je kind beschikbaar is kunt invullen en waarin je de gegevens van het studieboek van jouw kind kunt noteren. Doe dit zo snel mogelijk.

Eén van onze studiecoördinatoren belt om afspraken te maken. We werken erg snel, in de regel word je nog dezelfde dag benaderd.

  • Vak
  • Ouder/verzorger
  • Leerling
  Vak
  Niveau
  Leerjaar
  Leerjaar
  Leerjaar
  Groep