Bijles en Huiswerkbegeleiding over heel de wereld

Persoonlijk. Deskundig. Betaalbaar.

Één op één begeleiding, waar je ook woont

Bijles en Huiswerkbegeleiding, gewoon bij jou thuis

Heb je moeite met je schoolwerk? Zijn je cijfers te laag en sta je misschien wel op zitten blijven? Of zijn je cijfers oké, maar wil je nog hogere cijfers te halen, om misschien nog een niveau omhoog komen?

Aanmelden voor bijles of huiswerkbegeleiding

Op zoek naar huiswerkbegeleiding? Dan zit je bij ons goed!

Wij bieden huiswerkbegeleiding en bijles aan. En dat volledig online! Wij zijn ervan overtuigd dat wij jouw verwachtingen voor gewoon huiswerkbegeleiding en bijles online waar kunnen maken. We zijn al 12 jaar actief in het online aanbieden van huiswerkbegeleiding en bijles, we hebben dus al een hoop ervaring en expertise opgebouwd om online minimaal hetzelfde resultaat te garanderen als offline huiswerkbegeleiding en bijles.

85 % van onze leerlingen slaagt of gaat over …

Online huiswerkbegeleiding is tegenwoordig heel normaal. Niemand kijkt er meer van op dat je niet meer de deur uitgaat om je bij jouw schoolwerk te laten helpen. En: de resultaten zijn er ook naar. 85 % van de leerlingen die online huiswerkbegeleiding volgen slaagt of gaat over. dat is geen reclamekreet maar het gevolg van onze jarenlange ervaring met online huiswerkbegeleiding.

Gratis proefles volgen?

Wij begrijpen dat je je lastig kan voorstellen dat dit nou écht de manier is. Daarom kan je bij ons een bijles volgen en ervaren hoe goed het werkt.

Online

Je blijft thuis en je krijgt bijles op jouw tijd

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde docenten gaan jouw kind helpen!

Maatwerk

Ieder probleem krijgt een persoonlijke oplossing

85 % van onze leerlingen slaagt of gaat over …

Eenmaal online dan nooit meer off line!

Allereerst heeft online te werk gaan tegenwoordig een hoop voordelen. Je hoeft niet lang te fietsen om eindelijk huiswerkbegeleiding of bijles te krijgen. Je krijgt ook geen vreemde mensen over de vloer waar je in het begin nog helemaal geen band mee hebt opgebouwd. In principe kan je dus in je onderbroek (met natuurlijk wel een shirt aan) bijles volgen. Je kan makkelijk je eigen tijden kiezen en je eigen draai geven aan de uren. Je zit niet vast aan een bepaald tijdstip elke dag, ook al is dat wel mogelijk natuurlijk. Een beetje structuur kan geen kwaad.

Verder maken wij van een digitaal systeem gebruik waar je op bijna exact dezelfde manier huiswerkbegeleiding en bijles volgt als normaal in de klas. Je hebt een whiteboard op jouw laptop en communiceert via een webcam met jouw persoonlijke online bijles docent. Door deze gebruikers gemakken kunnen wij jou dus huiswerkbegeleiding en bijles geven op een heel hoog niveau met veel extra voordelen.

Onze service

Ons team staat van maandag tot vrijdag voor je klaar. Via de telefoon en mail zijn wij altijd te bereiken. Heb je nog vragen over online bijles? Dan kan je via het onderstaande formulier bij ons terecht! Wij willen er samen voor zorgen dat je persoonlijke bijles krijgt. En dat terwijl je niet je huis uit hoeft. Zo leer je het beste op de meest eenvoudige manier, gewoon vanachter je laptop.

Nog niet overtuigd van het succes van online bijles?

Probeer een gratis les

Heb je een vraag?

Stel je vraag hier

Persoonlijke aandacht

Eén op één bijles en huiswerkbegeleiding. Geen afleiding, geen spreiding van aandacht

Boeken zijn aanwezig

We geven bijles en huiswerkbegeleiding vanuit jouw schoolboek

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, het is jouw moment om jouw vragen te stellen!

Nooit gedacht dat mijn zoon via online bijles zijn examen zou halen, pet af!

Vader van Ronald

Ilona begon de begeleiding met 6 tekorten en nu kan ze alsnog door naar 4 VWO !!!

Vader van Ilona

Bij deze wil ik je laten weten dat Annelien en Frederieke allebei zijn geslaagd. Annelien had zelfs een 6,4 op haar Centraal Schriftelijk! Frederieke had gemiddeld een 7,1. Prachtige resultaten.

Moeder van Annelien en Frederieke

Rachel is geslaagd voor HAVO! Wiskunde cijfer een mooie 6! (6.2 en 6.7!)

Moeder van Rachel

Ik kan jullie goed nieuws vertellen dat ik een 7,3 heb gehaald voor deze toets. Nog bedankt voor de hulp en als ik in de toekomst weer bijles nodig heb, weet ik jullie te vinden.

DylanGeslaagd met een 7,3

Vraag of opmerking?

Meer informatie?

Laat het ons weten!