Probeer een gratis proefles Grieks

GRATIS PROEFLES GRIEKS

✔  Persoonlijk

✔  Deskundig

✔  Betaalbaar

Grieks kies je niet zomaar

Scholieren die op school het vak Grieks volgen weten precies waarom zij hiervoor kiezen. Grieks is de culturele taal die ons niet alleen een inkijkje geeft in de grote geschiedenis van de Grieken, maar laat ons meteen zien hoe de Grieken in hun tijd al in staat waren om in weinig woorden heel veel duidelijk te maken.

Grieks is meer dan alleen een taal

De oude Griekse schrijvers laten ons meegenieten van hun woordkunst maar we genieten ook van hun beschrijving van hoe het er in die tijd uit zag. Nu nog steeds wordt in het huidige Griekenland veel aandacht aan de oude taal besteed.

Praat eens met een Griek uit deze tijd en lees hem eens een stukje voor uit het werk van Aristoteles en kijk dan eens naar de verbazing op zijn gezicht als hij jou de tekst hoort voorlezen. Wij lezen Grieks fonetisch voor en dat lijkt werkelijk totaal niet op het moderne Grieks.

Grieks bijles bij learnr

Bijles Grieks leert je de fijne kneepjes van de grammatica snappen. Je leert hoe zinnen in elkaar zitten en hoe mooi die oude mensen zaken konden beschrijven.

Iedere docent klassieke talen is in staat om zelfs deze oude talen tijdens de bijles Grieks levendig en begrijpelijk te maken. Bijles Grieks is werkelijk de moeite waard om je eens voor aan te melden.

Meld je aan

Meld je aan voor bijles Grieks

Online

Je studeert thuis onder deskundig toezicht

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde online coaches helpen jou

Maatwerk

Onvoldoendes achterstanden: ze worden weggewerkt

Persoonlijke aandacht

Eén op één hulp door jouw persoonlijke huiswerkcoach.

Boeken zijn aanwezig

We werken vanuit jouw schoolboek.

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, stel al jouw vragen!

Nu boeken

Gratis proefles

Klinkt dit onrealistisch en zie je dit niet 1,2,3, voor je? Probeer dan gewoon een proefles en merk zelf hoe goed het werkt.

Lastig vak, onvoldoendes?

Laat je maar verrassen door de deskundige- en vriendelijke docenten van Learnr.nl. Zij helpen jou om Grieks te leren begrijpen en nemen je mee om samen door de tijd te reizen en de taal verder te ontdekken, ook zullen je cijfers flink stijgen.

Meer weten over online bijlessen?

Lees hier meer over online bijles

Bijles nodig voor een ander vak?

Bijles Natuurkunde
Bijles economie
Bijles Nask
Bijles geschiedenis
Bijles wiskunde
Bijles M&O

Meer informatie?

Vul hiernaast je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.