Probeer een gratis online bijles Latijn

GRATIS PROEFLES LATIJN

✔  Persoonlijk

✔  Deskundig

✔  Betaalbaar

Latijn is multifunctioneel

Je hoeft niet alleen dokter of advocaat te willen worden om voor het vak Latijn te kiezen. Teksten in het Latijn geschreven leren ons veel over het leven, het denken, doen en laten van de oude Romeinen. Hebben we vanuit de geschiedenisboekjes misschien een wat aparte kijk op de Romeinen (Astérix werd bekend door zijn uitspraak: “ils sont fous ces Romains” -”rare jongens die Romeinen”-). Als je bijles Latijn neemt dan leer je die “rare Romeinen” wel wat beter en intensiever kennen.

Bijles Latijn bij Learnr

Dankzij bijles Latijn ga je enthousiast worden over de teksten, over de wetenschap, over de in die tijd geldende inzichten over de samenleving. Lees Tacitus, Vergilius en er is één ding zeker: zelfs als je later oud bent praat je tijdens feestjes nog enthousiast over “die oude en dode taal” die je vroeger op school leerde en waarvan je de grammaticale rijtjes nog feilloos kunt opdreunen. Je gaat later merken dat je met oud studiegenoten nog hele lappen tekst in Latijn weet voor te dragen.

Bijles Latijn gaat jou een nieuwsgierigheid naar deze oude taal geven waar je later nog lang aan zult terugdenken.

Je kan niet vroeg genoeg beginnen

Gun je zelf al vroeg in je gymnasiumtijd het plezier van het kunnen lezen en begrijpen van Latijn. Als je gymnasiast bent en je staat er nu zwak voor: kies, zoek en boek dan een bijles Latijn.

Meld je aan

Meld je aan voor bijles Latijn

Online

Je studeert thuis onder deskundig toezicht

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde online coaches helpen jou

Maatwerk

Onvoldoendes achterstanden: ze worden weggewerkt

Persoonlijke aandacht

Eén op één hulp door jouw persoonlijke huiswerkcoach.

Boeken zijn aanwezig

We werken vanuit jouw schoolboek.

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, stel al jouw vragen!

Nu boeken

Gratis proefles

Klinkt dit onrealistisch en zie je dit niet 1,2,3, voor je? Probeer dan gewoon een proefles en merk zelf hoe goed het werkt.

Lastig vak, onvoldoendes?

Laat je maar verrassen door de deskundige- en vriendelijke docenten van Learnr.nl. Zij helpen jou om Latijn te leren begrijpen en nemen je mee om samen door de tijd te reizen en de taal verder te ontdekken, ook zullen je cijfers flink stijgen.

Meer weten over online bijlessen?

Lees hier meer over online bijles

Meer informatie?

Vul hiernaast je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.