Bijles Latijn

Persoonlijk. Deskundig. Betaalbaar.

Één op één bijles latijn

Bijles Latijn, gewoon bij jou thuis

Latijn is multifunctioneel

Je hoeft niet alleen dokter of advocaat te willen worden om voor het vak Latijn te kiezen. Teksten in het Latijn geschreven leren ons veel over het leven, het denken, doen en laten van de oude Romeinen. Hebben we vanuit de geschiedenisboekjes misschien een wat aparte kijk op de Romeinen (Astérix werd bekend door zijn uitspraak: “ils sont fous ces Romains” -”rare jongens die Romeinen”-). Als je bijles Latijn neemt dan leer je die “rare Romeinen” wel wat beter en intensiever kennen.

Bijles Latijn bij Learnr

Dankzij bijles Latijn ga je enthousiast worden over de teksten, over de wetenschap, over de in die tijd geldende inzichten over de samenleving. Lees Tacitus, Vergilius en er is één ding zeker: zelfs als je later oud bent praat je tijdens feestjes nog enthousiast over “die oude en dode taal” die je vroeger op school leerde en waarvan je de grammaticale rijtjes nog feilloos kunt opdreunen. Je gaat later merken dat je met oud studiegenoten nog hele lappen tekst in Latijn weet voor te dragen.

Bijles Latijn gaat jou een nieuwsgierigheid naar deze oude taal geven waar je later nog lang aan zult terugdenken.

Je kan niet vroeg genoeg beginnen

Gun je zelf al vroeg in je gymnasiumtijd het plezier van het kunnen lezen en begrijpen van Latijn. Als je gymnasiast bent en je staat er nu zwak voor: kies, zoek en boek dan een bijles Latijn.

Online

Je blijft thuis en je krijgt bijles op jouw tijd

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde docenten leggen jou alles uit

Maatwerk

Ieder probleem krijgt een persoonlijke oplossing

Hoe gaan we te werk?

Onze bijlessen worden in heel Nederland op elk niveau gegeven. Zo geven wij leerlingen aardrijkskunde bijles van:

- De basisschool
- De middelbare school
- MBO, HBO en Universiteit

Onze bijles docenten zijn gespecialiseerd in het vak aardrijkskunde en weten hoe ze jou alle stof het beste bij kunnen brengen. We beschikken over dezelfde schoolboeken en passen de bijles hier op aan. Onze docenten zijn afgestudeerd en hebben praktijk ervaring in het vak dat ze geven. Zo weten ze precies hoe je alles begrijpend uitlegt. De docenten zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn erg gemotiveerd om jou meer over het vak bij te brengen en te enthousiasmeren.

Wij begrijpen dat je je lastig kan voorstellen dat dit nou écht de manier is. Daarom kan je bij ons een bijles volgen en ervaren hoe goed het werkt.

Persoonlijke aandacht

Eén op één bijles en huiswerkbegeleiding. Geen afleiding, geen spreiding van aandacht

Boeken zijn aanwezig

We geven bijles en huiswerkbegeleiding vanuit jouw schoolboek

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, het is jouw moment om jouw vragen te stellen!

Je bent opzoek naar Bijles Latijn? Wij regelen het voor je!

Leer alles van Latijn!

Als je online bijles Latijn volgt bij Learnr, volg je vanachter je eigen laptopje bijles en hoef je niet meer de deur uit om bijles te volgen. En dit terwijl je minimaal dezelfde voordelen ervaart als bij gewoon bijles. Doordat je online bijles Latijn kunt volgen is de drempel om daadwerkelijk bijles te nemen ook een stuk lager, het is simpeler en beter!

Onze service

Ons team staat van maandag tot vrijdag voor je klaar. Via de telefoon en mail zijn wij altijd te bereiken. Heb je nog vragen over online bijles? Dan kan je via het onderstaande formulier bij ons terecht! Wij willen er samen voor zorgen dat je persoonlijke bijles krijgt. En dat terwijl je niet je huis uit hoeft. Zo leer je het beste op de meest eenvoudige manier, gewoon vanachter je laptop.

Nog niet overtuigd van het succes van online bijles?

Probeer een gratis les

Heb je een vraag?

Stel je vraag hier

Bijles voor een ander vak nodig?

Bijles Natuurkunde
Bijles Economie
Bijles Nederlands
Bijles Geschiedenis
Bijles Wiskunde
Bijles Biologie

Nooit gedacht dat mijn zoon via online bijles zijn examen zou halen, pet af!

Vader van Ronald

Ilona begon de begeleiding met 6 tekorten en nu kan ze alsnog door naar 4 VWO !!!

Vader van Ilona

Bij deze wil ik je laten weten dat Annelien en Frederieke allebei zijn geslaagd. Annelien had zelfs een 6,4 op haar Centraal Schriftelijk! Frederieke had gemiddeld een 7,1. Prachtige resultaten.

Moeder van Annelien en Frederieke

Rachel is geslaagd voor HAVO! Wiskunde cijfer een mooie 6! (6.2 en 6.7!)

Moeder van Rachel

Ik kan jullie goed nieuws vertellen dat ik een 7,3 heb gehaald voor deze toets. Nog bedankt voor de hulp en als ik in de toekomst weer bijles nodig heb, weet ik jullie te vinden.

DylanGeslaagd met een 7,3

Vraag of opmerking?

Meer informatie?

Laat het ons weten!