Online Bijles MBO studenten

Persoonlijk. Deskundig. Betaalbaar.

Één op één bijles voor MBO studenten

Bijles MBO, eenvoudig online te volgen

Doe jij een MBO opleiding en heb jij extra hulp nodig bij één of meerdere vakken? Heb je moeite met concentratie? Of snap je één onderwerp of vak niet? Dan ben je bij Learnr aan het goede adres. Wij geven één op één bijles zonder dat je je huis uit hoeft. We gaan online met je aan de slag om jouw kennis naar een hoger niveau te tillen.

Er zijn in Nederland veel MBO studenten die moeite hebben met bepaalde vakken. Heb jij moeite met een specifiek onderwerp? Daar wil je natuurlijk goede resultaten voor halen. Bij veel vakken is het noodzakelijk om veel te oefenen. Het is hierdoor ook belangrijk om vroeg genoeg te beginnen met het nemen van bijles, omdat je anders achter de feiten aan loopt.

We gaan samen met jou aan de slag om achterstanden weg te werken en zorgen ervoor dat jij de stof voldoende beheerst. Hierdoor kan jij zonder zorgen je toets halen.

Wil jij het optimale uit je toetsen halen? Volg dan bijles bij Learnr.

Online

Je blijft thuis en je krijgt bijles op jouw tijd

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde docenten leggen jou alles uit

Maatwerk

Ieder probleem krijgt een persoonlijke oplossing

Hoe gaan we te werk?

Onze bijlessen worden in heel Nederland op elk niveau gegeven. Zo geven wij alle soorten bijlessen aan leerlingen van elk niveau.

Onze bijles docenten zijn gespecialiseerd in elk vak en weten hoe ze je alle stof het beste bij kunnen brengen. We beschikken over dezelfde schoolboeken en passen de bijles hier op aan. Onze docenten zijn afgestudeerd en hebben praktijk ervaring in het vak dat ze geven. Zo weten ze precies hoe je alles begrijpend uitlegt. De docenten zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn erg gemotiveerd om jou meer over het vak bij te brengen en te enthousiast te maken.

Gratis proefles volgen?

Weet je nog niet goed wat je kunt verwachten of wil je eerst kijken of online bijles voor jou werkt? Meld je dan aan voor een proefles!

Persoonlijke aandacht

Eén op één bijles en huiswerkbegeleiding. Geen afleiding, geen spreiding van aandacht

Boeken zijn aanwezig

We geven bijles en huiswerkbegeleiding vanuit jouw schoolboek

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, het is jouw moment om jouw vragen te stellen!

Je bent opzoek naar bijles voor bij je MBO opleiding? Wij regelen het voor je!

Om bepaalde vakken onder de knie te krijgen is veel oefening nodig. Het kan zijn dat je de vakken lastig vind, of dat je de stof nog niet zo goed beheerst. We nemen samen met jou de stof door, om er daarna mee te gaan oefenen. We spijkeren je basiskennis bij en zorgen ervoor dat je uiteindelijk weer helemaal bij bent.
We werken achterstanden met je weg en zorgen ervoor dat je de stof helemaal beheerst, zodat je goed voorbereidt je toetsen of examens kunt maken.

Onze service

Ons team staat van maandag tot vrijdag voor je klaar. Via de telefoon en mail zijn wij altijd te bereiken. Heb je nog vragen over online bijles? Dan kan je via het onderstaande formulier bij ons terecht! Wij willen er samen voor zorgen dat je persoonlijke bijles krijgt. En dat terwijl je niet je huis uit hoeft. Zo leer je het beste op de meest eenvoudige manier, gewoon vanachter je laptop.

Nog niet overtuigd van het succes van online bijles?

Probeer een gratis les

Heb je een vraag?

Stel je vraag hier

Nooit gedacht dat mijn zoon via online bijles zijn examen zou halen, pet af!

Vader van Ronald

Ilona begon de begeleiding met 6 tekorten en nu kan ze alsnog door naar 4 VWO !!!

Vader van Ilona

Bij deze wil ik je laten weten dat Annelien en Frederieke allebei zijn geslaagd. Annelien had zelfs een 6,4 op haar Centraal Schriftelijk! Frederieke had gemiddeld een 7,1. Prachtige resultaten.

Moeder van Annelien en Frederieke

Rachel is geslaagd voor HAVO! Wiskunde cijfer een mooie 6! (6.2 en 6.7!)

Moeder van Rachel

Ik kan jullie goed nieuws vertellen dat ik een 7,3 heb gehaald voor deze toets. Nog bedankt voor de hulp en als ik in de toekomst weer bijles nodig heb, weet ik jullie te vinden.

DylanGeslaagd met een 7,3
Bijles Wiskunde B
Bijles Economie
Bijles Nederlands
Bijles Wiskunde A
Bijles Engels
Bijles Natuurkunde

Vraag of opmerking?

Meer informatie?

Laat het ons weten!