We gaan secuur met jouw kind om

Heb je een vraag? Mail ons even

✔  Persoonlijk

✔  Deskundig

✔  Betaalbaar

Het hiatenonderzoek: haal optimaal rendement uit je bijles!

Bij Learnr beginnen we meestal niet zo maar aan het geven van bijles. Voordat de docent met het geven van bijles begint wil hij wel graag weten wie je bent, wat je kunt en (vooral!) wat je (nog) niet kunt.

Je moet je voorstellen, dat er veel leerlingen zijn die met een behoorlijke achterstand ten opzichte van het niveau van hun klas bij ons binnenkomen. Vaak zijn er op school al wat onvoldoendes gehaald en vaak vindt de leerling het zelf al lastig om het tempo in de klas bij te benen.

Veel leerlingen krijgen hierdoor een grote hekel aan het vak waar zij onvoldoende in staan. Bij een ander aantal leerlingen zakt de moed in de schoenen. Het effect is in beide gevallen hetzelfde: de onvoldoendes herstellen zich daardoor niet eenvoudig.

Bijles is dan zeker de oplossing, maar als die bijles dan gegeven moet worden, moet er vaak eerst even (heel kort maar) pas op de plaats worden gemaakt.

Door middel van de afname van een hiatenonderzoek krijgen we de gelegenheid om wat dieper op de leerling en zijn/haar kennis in te zoomen.

Een hiatenonderzoek neemt in de regel maximaal 2 uren in beslag. Als we de stand van zaken in kaart hebben gebracht kan het lesplan worden gemaakt en kunnen we aan de slag. Tussen de aanmelding, de afname en analyse van het hiatenonderzoek, en de daadwerkelijke start van de bijles zitten meestal niet meer dan 5 werkdagen. We weten natuurlijk best wel, dat de leerlingen die bij ons komen aan één ding een groot gebrek hebben: tijd!

In een aantal gevallen kan gebrek aan tijd (bij voorbeeld als er snel een toets nadert) er voor zorgen, dat van afname van het hiatenonderzoek wordt afgezien. In dat geval wordt ter vervanging daarvan vaak een extra bijles ingelast.

Nog vragen?

Stel hier jouw vraag

Online

Je studeert thuis onder deskundig toezicht

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde online coaches helpen jou

Maatwerk

Onvoldoendes achterstanden: ze worden weggewerkt

Persoonlijke aandacht

Eén op één hulp door jouw persoonlijke huiswerkcoach.

Boeken zijn aanwezig

We werken vanuit jouw schoolboek.

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, stel al jouw vragen!

Nu boeken

Gratis proefles

Klinkt online bijles onrealistisch in je orden en zie je dit niet 1,2,3, voor je? Probeer dan gewoon een proefles en merk zelf hoe goed het werkt.

Meer weten over online bijlessen?

Lees hier meer over online bijles

Meer informatie?

Vul hieronder je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.