Bijles door deskundige docenten

Persoonlijk. Deskundig. Betaalbaar.

Één op één bijles van deskundige docenten

Ervaren docenten

Bij Learnr krijg jij bijles van deskundige docenten. Deze docenten zijn gespecialiseerd in het les geven van de juiste stof. Naast het feit dat ze ervaring hebben in het les geven, beschikken ze ook over een goede hoeveelheid werkervaring. Ze weten dus precies hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Ook zijn ze afgestudeerd in het vak en weten ze er dus alles van.

Het voordeel van Learnr is dat alles online gaat en dat alle lessen individueel zullen zijn. Dit houdt in dat alles op jouw tempo en op jouw moment gaat. De docent zal uiteraard focussen op de stof die jij minder goed beheerst. Dit zal de docent doen aan de hand van het boek waar jij een proefwerk over krijgt. De docent gebruikt dus hetzelfde boek als jij.

Online

Je blijft thuis en je krijgt bijles op jouw tijd

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde docenten leggen jou alles uit

Maatwerk

Ieder probleem krijgt een persoonlijke oplossing

Hoe gaan we te werk?

Onze bijlessen worden in heel Nederland op elk niveau gegeven. Zo geven wij leerlingen bijles van:

- De basisschool
- De middelbare school
- MBO, HBO en Universiteit

Onze bijles docenten zijn gespecialiseerd in het desbetreffende vak en weten hoe ze jou alle stof het beste bij kunnen brengen. We beschikken over dezelfde schoolboeken en passen de bijles hier op aan. Onze docenten zijn afgestudeerd en hebben praktijk ervaring in het vak dat ze geven. Zo weten ze precies hoe je alles begrijpend uitlegt. De docenten zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn erg gemotiveerd om jou meer over het vak bij te brengen en te enthousiasmeren.

Bijles,
CITO-training
en Examentraining
Gratis proefles

Persoonlijke aandacht

Eén op één bijles en huiswerkbegeleiding. Geen afleiding, geen spreiding van aandacht

Boeken zijn aanwezig

We geven bijles en huiswerkbegeleiding vanuit jouw schoolboek

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, het is jouw moment om jouw vragen te stellen!

Nooit gedacht dat mijn zoon via online bijles zijn examen zou halen, pet af!

Vader van Ronald

Ilona begon de begeleiding met 6 tekorten en nu kan ze alsnog door naar 4 VWO !!!

Vader van Ilona

Bij deze wil ik je laten weten dat Annelien en Frederieke allebei zijn geslaagd. Annelien had zelfs een 6,4 op haar Centraal Schriftelijk! Frederieke had gemiddeld een 7,1. Prachtige resultaten.

Moeder van Annelien en Frederieke

Rachel is geslaagd voor HAVO! Wiskunde cijfer een mooie 6! (6.2 en 6.7!)

Moeder van Rachel

Ik kan jullie goed nieuws vertellen dat ik een 7,3 heb gehaald voor deze toets. Nog bedankt voor de hulp en als ik in de toekomst weer bijles nodig heb, weet ik jullie te vinden.

DylanGeslaagd met een 7,3

Je bent opzoek naar Bijles van deskundige docenten ? Wij regelen het voor je!

Om een vak echt goed onder de knie te krijgen is veel oefening nodig. Het kan zijn dat je het vak lastig vind, of dat je de ezelsbruggetjes nog niet zo goed weet. We nemen samen met jou de stof door, om er daarna mee te gaan oefenen. We spijkeren je basiskennis bij en zorgen ervoor dar je uiteindelijk weer helemaal bij bent.
We werken achterstanden met je weg en zorgen ervoor dat je de stof helemaal beheerst, zodat je goed voorbereidt je toetsen of examens kunt maken.

Onze service

Ons team staat van maandag tot vrijdag voor je klaar. Via de telefoon en mail zijn wij altijd te bereiken. Heb je nog vragen over online bijles? Dan kan je via het onderstaande formulier bij ons terecht! Wij willen er samen voor zorgen dat je persoonlijke bijles krijgt. En dat terwijl je niet je huis uit hoeft. Zo leer je het beste op de meest eenvoudige manier, gewoon vanachter je laptop.

Vraag of opmerking?

Meer informatie?

Laat het ons weten!