✔  Persoonlijk

✔  Deskundig

✔  Betaalbaar

Huiswerkbegeleiding bij Learnr.nl

Heb je moeite met je schoolwerk? Zijn je cijfers te laag en sta je misschien wel op zitten blijven? Of zijn je cijfers oké, maar wil je nog hogere cijfers te halen, om misschien nog een niveau omhoog komen?

Op zoek naar huiswerkbegeleiding? Dan zit je bij ons goed!

Wij bieden huiswerkbegeleiding en bijles aan. En dat volledig online! Wij zijn ervan overtuigd dat wij jouw verwachtingen voor gewoon huiswerkbegeleiding en bijles online waar kunnen maken. We zijn al 12 jaar actief in het online aanbieden van huiswerkbegeleiding en bijles, we hebben dus al een hoop ervaring en expertise opgebouwd om online minimaal hetzelfde resultaat te garanderen als offline huiswerkbegeleiding en bijles.

85 % van onze leerlingen slaagt of gaat over …

Onlline huiswerkbegeleiding is tegenwoordig heel normaal. Niemand kijkt er meer van op dat je niet meer de deur uitgaat om je bij jouw schoolwerk te laten helpen. En: de resultaten zijn er ook naar. 85 % van de leerlingen die online huiswerkbegeleiding volgen slaagt of gaat over. dat is geen reclamekreet maar het gevolg van onze jarenlange ervaring met online huiswerkbegeleiding.

Eenmaal online, dan nooit meer off line!

Allereerst heeft online te werk gaan tegenwoordig een hoop voordelen. Je hoeft niet lang te fietsen om eindelijk huiswerkbegeleiding of bijles te krijgen. Je krijgt ook geen vreemde mensen over de vloer waar je in het begin nog helemaal geen band mee hebt opgebouwd. In principe kan je dus in je onderbroek (met natuurlijk wel een shirt aan) bijles volgen. Je kan makkelijk je eigen tijden kiezen en je eigen draai geven aan de uren. Je zit niet vast aan een bepaald tijdstip elke dag, ook al is dat wel mogelijk natuurlijk. Een beetje structuur kan geen kwaad.

Verder maken wij van een digitaal systeem gebruik waar je op bijna exact dezelfde manier huiswerkbegeleiding en bijles volgt als normaal in de klas. Je hebt een whiteboard op jouw laptop en communiceert via een webcam met jouw persoonlijke online bijles docent. Door deze gebruikers gemakken kunnen wij jou dus huiswerkbegeleiding en bijles geven op een heel hoog niveau met veel extra voordelen. 

Meld je aanMeld je aan

Bent jij op zoek naar bijles in plaats van huiswerkbegeleiding voor jouw kind?

Ook bijles verzorgen wij, dit doen wij al jaren en gegarandeerd op een hoog niveau. Lees hier meer over online bijles

Online

Je studeert thuis onder deskundig toezicht

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde online coaches helpen jou

Maatwerk

Onvoldoendes achterstanden: ze worden weggewerkt

Persoonlijke aandacht

Eén op één hulp door jouw persoonlijke huiswerkcoach.

Boeken zijn aanwezig

We werken vanuit jouw schoolboek.

Ruimte om vragen te stellen

Individuele hulp, stel al jouw vragen!