Één op één examentraining

Online examentraining bij Learnr

Waarom examentraining?

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar dat is nog niet zo makkelijk als je eindexamen moet doen. Als je de basis onder controle hebt begrijp je de wat ingewikkeldere stof een stuk sneller en weet je veel beter wat je moet leren en hoe dit nou precies in elkaar steekt. Omdat je met alle vakken massaal naar één specifiek moment toewerkt, je eindexamen, is het best lastig te bepalen waar je nu het beste je tijd aan kan besteden. In deze drukke en spannende periode is alle hulp welkom. Daarom krijg je bij Learnr examentraining van enthousiaste gecertificeerde docenten die jou direct het vertrouwen geven dat het gaat lukken! Zo begin je zelfverzekerd aan je eindexamen.

Ervaring dat telt

Learnr heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het begeleiden van studenten die eindexamen moeten doen. Je kan je dus wel voorstellen dat wij hier een hoop van geleerd hebben en onderhand met zekerheid kunnen zeggen dat wij een hoop ervaring hebben met examentraining geven. Bij onze examentrainingen gebruiken wij een methode die precies aansluit bij de examens die jij gaat krijgen en dat zie je terug in de resultaten: 93% van onze leerlingen haalt daadwerkelijk de examens! Ook zien wij dat onze studenten veel hoger gaan scoren op de eindexamens, meestal eindigen ze met anderhalve punt hoger dan het eindcijfer van school! Zeker weten dat je goed voorbereidt bent op je eindexamens en dat je gaat slagen? Meld je dan hier aan!

Je kan niet vroeg genoeg beginnen

Bij ons kan je tijdens het hele schooljaar je aanmelden voor examentrainingen, dus weet je aan het begin van het schooljaar al dat je het heel erg lastig gaat krijgen met je eindexamen? Meld je dan direct aan, want uit ervaringen blijkt dat leerlingen die zich eerder aanmelden voor examentraining, een grotere kans op slagen hebben. Vaak heb je dan aan het eind van het jaar alleen nog een maar een paar kleine contactmomenten nodig om écht goed voorbereidt te zijn. Zo heb je veel rust in je hoofd tijdens de examens en in de voorbereiding hiernaartoe.

Over het algemeen krijg je bij ons 5 dagen in de week examentraining. We helpen je dus door het jaar heen ook je toetsen en SO’s te halen. Dit is de basis voor je eindexamen. Als je examens dichterbij komen zal je merken dat de examentrainingen vaak intensiever worden. Hierdoor weten wij zeker dat je alles precies goed geleerd hebt om op de examens hele mooie cijfers te scoren. Als je al vroeg bent begonnen met examentraining zal deze intensiteit net voor je examens een stuk lager zijn dan als je, je een maand van te voren pas aanmeldt. Maar schrik niet, ook als je je een maand van te voren aanmeldt is de kans groot dat wij ervoor kunnen zorgen dat jij nog gaat slagen!

Persoonlijke begeleiding

De begeleiding bij examentraining is heel intensief: Je krijgt één op één training en bent constant met je docent in de weer. De examentraining is in blokken opgedeeld. In elk blok zorgen we ervoor dat je een onderwerp maximaal beheerst. Zo weet je zeker dat je op dit onderdeel alle vragen goed kan beantwoorden. Bij de examentraining wordt gebruik gemaakt van jouw schoolboeken en schoolmateriaal, dit sluit naadloos aan bij wat jij het hele jaar al hebt gekregen. Daarnaast hebben wij beschikking over nog veel meer extra materiaal waarmee wij jou nog beter kunnen voorbereiden. Hier kan je dan ook zelf altijd nog mee oefenen.

Tijdens de examentraining is het erg belangrijk om goed bij te houden waar jij nu staat in je voorbereiding, wat kan je al wel? en waar maak je nog heel veel fouten op? Zo kunnen wij tijdens de trainingen de focus soms verleggen op belangrijkere onderwerpen die meer aandacht nodig hebben en hebben wij goed inzichtelijk waar jij op dat moment staat. Voor elke leerling maken we een persoonlijk plan. Doordat wij één op één trainingen geven is er veel aandacht voor individuele problemen. Wij merken dat onze methode ook goed aansluit bij leerlingen die last hebben van bijvoorbeeld faalangst of dyslexie. Samen met je docent kan je momenten inplannen dat je examentraining krijgt, zo kan je zelf bepalen wanneer je aan de slag wilt.

Hoger scoren op je eindexamen

Tijdens de examentrainingen besteden wij veel aandacht aan vragen die je vaak op je examen tegen gaat komen. Deze vragen ga je op je eindexamen herkennen en dat zorgt voor veel zekerheid tijdens je examens. Van je docent krijg je hele handige examentips die jou tijdens de je examen goed gaan helpen. Bij de examentraining doen we een aantal proefexamens waardoor je goed inzicht krijgt hoe je er op dat moment voor staat. Het resultaat wordt dan volledig met je besproken, zo weet je wat je fout doet en hoe je dit wél goed kan doen. Met deze inzichten kan je gericht aan de slag met de onderwerpen waar je niet zo goed in bent en zal je geen kostbare tijd verspillen.

Leerlingen uit heel Nederland

Doordat je bij Learnr online examentraining volgt is je locatie geen probleem. Je kan vanachter je eigen laptop de training volgen en hoeft geen kostbare tijd te verspillen aan het reizen naar een fysieke locatie. Het is wel heel belangrijk dat je je volledig inzet voor de training, je moet dus niet heel makkelijk worden afgeleid. Maar als dat wel gebeurd, zal de docent dat snel doorhebben en je aanscherpen. Onze docenten zijn heel ervaren met de online trainingen. Bij ons is het al 12 jaar mogelijk om online trainingen te volgen en ons systeem zorgt ervoor dat deze trainingen minimaal hetzelfde resultaat opleveren als een fysieke examentraining. Dit bewijst de examenuitslag van onze leerlingen ieder jaar weer!

Online

Je zit thuis en je krijgt daar jouw individuele training

Professionele begeleiding

Professionele ervaren examencoaches helpen jou

Maatwerk

100 % individuele hulp en aandacht

Persoonlijke aandacht

Geen afleiding, geen groepen, geen spreiding van aandacht.

Meer dan voldoende oefenstof

Je werkt met afwisselend, op jouw examen afgestemd materiaal

Ruimte om vragen te stellen

Jouw examencoach is er voor jou !

Meld je aan bij Learnr

Vul het formulier in en meld je kind aan

Stap 1

Aanmelden

Meld je hieronder aan door je gegevens achter te laten

Stap 2

Afspraak maken

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

Stap 3

Online examentraining starten

Jouw kind logt in met de verstuurde gegevens en begint zijn examentraining.

Online examentraining

Examentraining

€ 255,00

per maand
 • Vijf dagen per week
 • Persoonlijke aandacht
 • Hulp bij toetsen en SO’s
 • Voorbereiding tentamenweken
 • Leren leren: stimuleren en helpen plannen van schoolwerk
 • Examens oefenen na de laatste tentamenweek
 • Intensieve begeleiding naar het examen in april/mei

– Abonnement stopt automatisch na het examen

Aanmelden voor examentraining

Proefwerkcoaching

€ 35,00

per bijles
 • 60 minuten les
 • privé bijles
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Met proefwerkingcoaching helpen we je grondig een toets voor te bereiden

Aanmelden voor proefwerkcoaching