Thuiswerkhulp nodig?

Zit jij samen met jouw kinderen thuis en heb je moeite met het aan het werk zetten van de kinderen? Is de motivatie voor school ver te zoeken? Zoek je naar manieren om je kroost verantwoord bezig te houden? Learnr kan jou daarbij helpen!

Corona tijden?

Een paar weken vrij is voor de kinderen natuurlijk een feest, maar vaak vergeten ze dat het huiswerk en/of examens gewoon door gaan. Als ouder is het vaak lastig om het kind te motiveren om aan de slag te gaan voor school, zeker als ze denken dat ze vakantie hebben. Learnr kan u hierbij helpen.

Moeite om te motiveren?

Vaak is het lastig om thuiszittende kinderen te motiveren om iets voor school te doen. Zeker als de kinderen denken dat ze vakantie hebben in deze corona tijden. Hierom is het belangrijk om structuur en afwisseling te hebben. Thuiswerkhulp van Learnr kan jou en jouw kind daarbij helpen. Door middel van onze thuiswerkhulp kan jouw kind de vragen stellen die hij/zij heeft en heeft daardoor extra motivatie om door te gaan met het schoolwerk.

De leraren helpen jou

De leraren zijn gespecialiseerd in het motiveren van de leerlingen om te studeren. Door deze hulp hoef je je kinderen niet altijd zelf te motiveren om meer voor school te doen. Deze kostbare tijd kun je besteden aan andere nuttige dingen. De leraren van de thuiswerkhulp begeleiding helpen de leerlingen niet alleen met hun vragen, maar ze stimuleren ze ook om meer te studeren voor het desbetreffende vak. Ze zorgen voor een gezonde motivatie voor school.

Probeer gratis huiswerkhulp! Neem een proefles

Altijd mogelijk

Online begeleiding kan altijd op de momenten wanneer dat bij de student uit komt. Omdat alles online gaat, kan de student gewoon thuis zitten. Dit is een voordeel omdat de leerling in een vertrouwde omgeving begeleiding kan volgen, zonder afgeleid te worden door de omgeving. Niet alleen tijdens de tijden van corona is online bijles een uitkomst, maar ook tijdens de dagelijkse bezigheden als alles voorbij is. De online begeleidingen zijn 100% individueel, dus de student kan met zijn / haar persoonlijke vragen geholpen worden.

Het online systeem

Het online systeem is een handige tool om jouw kind het best te helpen. Door het interactieve schoolbord kan zowel de leraar als de leerling aantekeningen maken op het bord. Hierdoor kan de vraag beter uitgelegd worden, en het antwoord verduidelijkt weergegeven worden op het bord. Hierdoor wordt de vraag en stof zichtbaar en is het makkelijker te onthouden voor de studenten.