Online bijles bij Learnr

Één op één bijles via ons online bijlessysteem

Bekijk dit korte filmpje voor meer informatie

Een op een aandacht bij onze bijles

Bij Learnr bieden we onze bijles online aan. Je krijgt een op een les en dat zonder dat jij je huis uit hoeft. Hartstikke handig dus! Via ons online systeem gaan we samen met je aan de slag. We zorgen ervoor dat je de stof beter begrijpt en we leggen uit gemakkelijk aan je uit.

We geven alleen bijles aan jou. Er zitten dus geen andere studenten bij en je hebt alle ruimte om vragen te stellen. Zo zorgen we ervoor dat we alle aandacht aan je kunnen geven, zodat je optimaal van je bijles gebruik kunt maken.

 Het ‘bijles’ proces

Om je wat meer inzicht te geven in hoe we samen aan de slag gaan hebben we de stappen voor je op een rijtje gezet. Wil je een les echt ervaren? Probeer dan gewoon een gratis proefles!

 • Je meldt je aan voor het vak dat jij wilt volgen.
 • Na het aanmelden krijg je van ons een bericht met alle informatie en inloggegevens, zodat je alle gegevens bij de hand hebt.
 • Je maakt een afspraak met je eigen docent, wanneer het jou het beste uitkomt.
 • Je docent kijkt samen met jou naar wat je doelen zijn. Wat vind je nog lastig? Waar loop je tegen aan? Zodat we goed weten hoe we jou het beste kunnen helpen.
 • Je krijgt bijles op je eigen tijd en samen zorgen we ervoor dat jij goede resultaten haalt.

Ons systeem

Bij learnr werken we met een handig onlinesysteem. Via dit systeem krijg jij je lesstof uitgelegd.

Je docent maakt gebruik van een whiteboard. Zo krijg je de stof goed uitgelegd. Het whiteboard is interactief. Dat betekent dat jullie er allebei op kunnen werken. Ook heeft jou docent dezelfde schoolboeken als jij, zodat jullie samen met dezelfde sommen en opdrachten aan de slag kunt gaan.

Learnr staat voor ervaring

Bij Learnr bieden we onze bijles online aan. We zijn hierin al 12 jaar actief. Door ons unieke systeem geven we bijles door heel Nederland. Het werkt eenvoudig een scheelt een hoop tijd! Je kunt gewoon thuis achter je laptop aan de slag. We geven bijles aan leerlingen van de basisschool, middelbare school en de hogeschool. Je kunt dus voor elk niveau bij ons terecht.

We hebben veel ervaring en werken met vakkundige docenten die goed weten hoe ze jou de stof het beste uit kunnen leggen.

Online

Je blijft thuis en je krijgt les op jouw tijd

Professionele begeleiding

Vakkundige gecertificeerde docenten geven jou bijles

Maatwerk

Jouw probleem lossen we snel en vakkundig op

Persoonlijke aandacht

Je krijgt één op één les. Geen afleiding, geen spreiding van aandacht.

Boeken zijn aanwezig

We werken vanuit jouw schoolboek.

Ruimte om vragen te stellen

Individuele les, het is jouw moment om jouw vragen te stellen!

Meld je aan bij Learnr

Vul het formulier in en meld je kind aan

Stap 1

Aanmelden

Meld je hieronder aan door je gegevens achter te laten

Stap 2

Afspraak maken

Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

Stap 3

Online les starten

Jouw kind logt in met de verstuurde gegevens en begint zijn les.

Prijzen

KIT-bijles

€ 30,–

per les
 • 60 minuten les
 • privé bijles
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Het is niet genoeg de stof te begrijpen. Je moet de stof ook kunnen toepassen. Tijdens de KIT les leer je ook “buiten het boekje” te werken. Dat betekent dat je extra goed voorbereid je toets in gaat.

Inschrijven voor KIT-bijles

Klassieke bijles

€ 35,–

per les
 • 60 minuten les
 • privé bijles
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Toepassing: bij de zogenaamde “leervakken” of als er in een heel korte tijd veel achterstanden moeten worden weggewerkt. Ook leerlingen van de basisschool volgen vaak deze lesmethode. Ook bij deze bijlessen wordt de leerling getraind in het leren toepassen van de geleerde stof.

Inschrijven voor klassieke bijles

Proefwerkcoaching

€ 37,50

per les
 • 60 minuten les
 • Privé bijles door top docent
 • Geen opzegtermijn
 • Geen minimum aantal lessen, geen extra kosten
 • Afrekenen per maand achteraf

Proefwerkcoaching geven we als je binnen 2 weken een proefwerk hebt en stevige achterstanden hebt. We trainen intensief op de toepassing van de kennis in de praktijk aan de hand van pittige proefwerkopdrachten.

Inschrijven voor proefwerk coaching

Veelgestelde vragen over bijles

Wat is bijles?

Bijles, een term waar iedereen wel eens gehoord van heeft gehoord. Maar ondanks dat iedereen wel ongeveer weet wat het is, is er alsnog veel onduidelijkheid over.

Het woord bijles zelf maakt in grote lijnen al duidelijk wat bijles is. Bijles volg je naast je eigen lessen. Over het algemeen wordt het buiten school om aangeboden door een bijlesdocent die ervaren en deskundig is. Door bijles te volgen probeer je tekorten en achterstanden op te lossen en weg te werken. Vaak krijg je bijles voor één specifiek vak waar je moeite mee hebt. Als je voor meerdere vakken slecht scoort kan je voor elk vak bijles volgen.

Wat is het verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding?

Bijles is voor studenten die een of meerdere vakken niet begrijpen of hier lage cijfers voor hebben gescoord. Hierdoor is er extra tijd en aandacht nodig om de stof alsnog te begrijpen en goede cijfers te scoren. Huiswerkbegeleiding is voor studenten die moeite hebben met het krijgen van structuur en het plannen van huiswerk. Vaak neem je huiswerkbegeleiding als je moeite hebt met het ‘leren’ in het algemeen. Huiswerkbegeleiding is dus een stukje breder.

Wat is echt deskundige hulp?

Tijdens bijles beantwoordt de bijlesdocent vragen die jij hebt over het vak of helpt de bijlesdocent je met het oplossen van knelpunten tijdens het leren. Als je een vraag of onderwerp niet begrijpt, geeft de docent je niet alleen antwoord over deze vraag, maar helpt hij je de stof te begrijpen zodat je de vraag de volgende keer helemaal zelf kan oplossen.

Bijles kan je op verschillende manieren volgen, je kan bij jou thuis bijles krijgen, maar je kan ook naar een bijles instituut toe gaan om daar op locatie intensief met de leerstof aan de slag te gaan. Tegenwoordig is het ook mogelijk om via een app of online bijlessen te volgen. Het wordt steeds eenvoudiger dus.

Hoe weten de bijlesdocenten wat nodig is?

Voordat je begint met bijles is het belangrijk dat wij weten met wie we te maken hebben. Door jou beter te leren kennen weten wij waarom jij bijles nodig hebt en wat er nodig is om jou beter te laten presteren. Daarom doen wij voordat we beginnen met bijles altijd een soort ‘screening’. Hierin kijken we hoe jij het doet op school en wat voor student jij bent.

Hoe weet ik welke progressie mijn kind boekt?

Doordat je kind bij Learnr online zijn bijlessen krijgt, kan je altijd even meekijken met de bijles. Dan zie je direct of jouw kind zich goed inzet voor de bijles. Op langere termijn ga je zien dat de cijfers van je kind omhoog gaan en wij houden je op de hoogte van de stappen die zijn gemaakt!

Wat is het verschil tussen online en 'offline' bijles?

Online en offline bijles zijn altijd gewoon één op één waarbij de bijlesdocent specifiek ingaat op de stof van het vak. Offline bijles kan je volgen bij jouw thuis, op school of in de bibliotheek. Het voordeel van online bijles is dat je dit overal kan volgen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop/pc en internet verbinding.

Online bijles werkt even goed als offline bijles. Ondanks dat je je bijlesdocent alleen via een schermpje ziet merken wij dat dit de prestaties niet naar beneden haalt. Daarnaast heeft online bijles een aantal voordelen, namelijk; Flexibel, goedkoper en toegankelijker. Je kan zelf bijles volgen als je op vakantie bent.

Wat als ik mijn bijlesdocent niet prettig vind?

Bij ons kan je om welke reden dan ook wisselen van bijlesdocent. Dus als je het niet kan vinden met je bijlesdocent of je twijfelt of de bijlesdocent jou wel echt kan helpen, kan je altijd wisselen.

Wij adviseren wel niet te snel te wisselen van bijlesdocent. De docent kent jou vanaf het begint en weet wat jouw progressie is. Vaak kiest de docent bewust voor een bepaalde werkwijze.

Maar wisselen kan altijd.

Vragen?

Vul hier onder je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.